Baklava s vlašskými ořechy (osobní vyzvednutí)
čerstvě připravené, určeno k rychlé spotřebě :-)
Kategorie: | Dobroty, delikatesy |
---|
Pravá domácí řecká baklava s vlašskými ořechy se vyrábí z tenoučkých plátků filo těsta, plní se nejčastěji nejrůznějšími druhy ořechů a je zalitá sladkým medovým sirupem. Baklava má být na povrchu křupavá a zespod vláčná. Složení: filo těsto z hladké mouky, 82% máslo, sirup (voda, cukr, citrónová kúra, ceylonská skořice, hřebíček), strouhanka, řecké vlašské ořechy. Minimální trvanlivost: 7 dní – pokojová teplota.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.