Balzamikový ocet Nemea zrání 3 roky v sudech BIO 250ml
Odrůda: Agiorgitiko
Kategorie: | Vinné a balzamikové octy BIO |
---|
Oblast: se pěstuje výhradně v rámci regionu Nemea, kde se vyrábí víno CHOP Nemea. Informace: Sladký ocet vzniká nejprve dvěma tradičními produkty z hroznů odrůdy Agiorgitiko, červeného hroznového octa a Petimezi – koncentrované hroznové šťávy. Poté tato dynamická směs následuje kroky vína CHOP NEMEA a zraje tři roky ve francouzských dubových sudech. Výsledkem je čistý balzamikový ocet s komplexní vůní vanilky a koření ideální k marinované zvěřině, tučným rybám a ke zpestření zelených salátů oříšky a sušeným ovocem. Chuťové poznámky: Tmavě hnědá barva, bohaté tělo s aroma vanilky a koření. Kyselá chuť v kombinaci s dobře vyváženou sladkostí a tóny zralého červeného ovoce v závěru. Složení: koncentrovaná hroznová šťáva*, hroznový ocet*produkt ekologického zemědělství, bez lepku, bez GMO, Vegan, bez konzervantů nebo umělých přísad.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Jsme rodinný organický producent hroznového octa, balzamikového octa a koncentrované hroznové šťávy zvané Petimezi.
Od začátku jsme se rozhodli používat pouze řecké odrůdy, jako je původní červené hroznové víno Agiorgitiko a bílé hroznové víno Roditis.
Naše společnost byla založena v roce 2005, aby co nejlépe využila naši 8ha vinici ve slavné oblasti Nemea na Peloponésu v Řecku. O rok později, s financováním komunitní iniciativy „LEADER +“, byla dokončena naše výroba a stáčení ve vesnici Koutsi, která leží na kopcích a má výhled na údolí s nekonečnými vinicemi.
Od té doby je cílem veškerého našeho úsilí vyrábět vysoce kvalitní, ekologické a zdravé produkty a poskytovat našim klientům po celém světě jedinečný a vkusný zážitek.
V našich výrobcích nepoužíváme žádné konzervanty ani umělá aditiva a v každé kapce můžete cítit jemné řecké slunce, naši úctu k životnímu prostředí a skvělou chuť, kterou nám příroda dává na oplátku.