Pečená feta s olivami a pečenými rajčaty

Hledáte snadný předkrm? 
Tuto pečenou fetu podávejte s rajčaty a olivami teplou z trouby s opečenými plátky bagety nebo krekry.
8 cherry rajčátka, nebo 8x sušená rajčata
2 lžíce extra panenského olivového oleje Zafrakopoulos
1 čajová lžička sušeného oregana z pohoří Olymp
1 čajová lžička sušeného tymiánu z pohoří Olymp
1 hrst stroužků česneku na plátky
1 čajová lžička bukovo pálivé
1hrst oliv černých i zelených Nikolopoulos
1blok sýru feta Exarchos

Postup: předehřejte troubu na 180 C. Do zapékací misky přidejte rajčata, olivy, oregano, tymián
a koření bukovo pálivé. Dobře promíchejte. Vložte fetu do rajčatové směsi. Olivy a pečená rajčata
rozložte kolem fety. Pokapejte olivovým olejem. Pečeme 20 minut zakryté alobalem či nikoliv.
Po vyndání z trouby můžeme posypat čerstvou petrželkou.

Ihned podávejte s opečeným chlebem nebo oblíbenými krekry. Dobrou chuť, kalí orexi .-)

Baked Feta with Tomatoes and Olives | Last Ingredient


Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení