Řecké citronové kuře je chuť sladkosti s nádechem léta vše na jednom místě. Toto kuře je vyrobeno z hrstky
ingrediencí a je snadné. Je to rychlé a zdravé jídlo, které budete chtít pořád připravovat! Stačí pár koření,
trochu česneku, citronu a olivového oleje! Citrony také vytvářejí tu nejchutnější omáčku! Pečené
citrony se kombinují s pánvovými šťávami a olivami pro hlubokou komplexní intenzivní chuť.
Budete zaručeně milovat!
4 kusy kuřecích prsou či kuřecích stehen
4 stroužky česneku či celou paličku
1 čajová lžička mořské soli
3 čajové lžičky sušeného oregana z pohoří Olymp
1/4 šálku citronové šťávy čerstvé vymačkané
1 hrst plátků citrónů s kúrou
1 hrst černých oliv kalamata Nikolopoulos
1 šálek kuřecího vývaru
3 lžíce čerstvé petrželky, nasekané
extra panenský olivový olej Zafrakopoulos
