Červený hroznový ocet s kardamomem BIO 250ml

Odrůda: Agiorgitiko

Skladem (>5 ks)
Kód: 1425
149 Kč –13 % 129 Kč
bottleshot red grape vinegar cardamom
149 Kč –13 %

Oblast: Agiorgitiko se pěstuje výhradně v rámci regionu Nemea, kde se vyrábí víno CHOP Nemea. Kardamom a pepř: Pečlivě vybrané od ekologických výrobců a použité celé. Informace: Zralé bio hrozny odrůdy Agiorgitiko jsou vinifikovány podle typického procesu výroby červeného vína. Poté začíná octová fermentace prostřednictvím řízeného toku kyslíku. Když je ocet hotový, přidá se celý kardamom a směs paprik, zelené, červené a bílé, které se do něj na krátkou dobu ponoří. Výsledkem je komplexní aromatický ocet, který se nejlépe používá k marinování červeného masa. Chuťové poznámky: Rubínová barva s hnědými odlesky, jasné aroma kardamomu a červeného ovoce. Kyselá a kořenitá chuť, v závěru tóny sušeného ovoce a divoké rukoly. Složení: hroznový ocet*, kardamom*, pepř* produkt ekologického zemědělství, bez lepku, bez GMO, Vegan, bez konzervantů nebo umělých přísad.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Jsme rodinný organický producent hroznového octa, balzamikového octa a koncentrované hroznové šťávy zvané Petimezi.

Od začátku jsme se rozhodli používat pouze řecké odrůdy, jako je původní červené hroznové víno Agiorgitiko a bílé hroznové víno Roditis.

Naše společnost byla založena v roce 2005, aby co nejlépe využila naši 8ha vinici ve slavné oblasti Nemea na Peloponésu v Řecku. O rok později, s financováním komunitní iniciativy „LEADER +“, byla dokončena naše výroba a stáčení ve vesnici Koutsi, která leží na kopcích a má výhled na údolí s nekonečnými vinicemi.

Od té doby je cílem veškerého našeho úsilí vyrábět vysoce kvalitní, ekologické a zdravé produkty a poskytovat našim klientům po celém světě jedinečný a vkusný zážitek.

V našich výrobcích nepoužíváme žádné konzervanty ani umělá aditiva a v každé kapce můžete cítit jemné řecké slunce, naši úctu k životnímu prostředí a skvělou chuť, kterou nám příroda dává na oplátku.