Ocet z červeného hroznu s bazalkou a česnekem
Odrůda: Agiorgitiko
Kategorie: | Vinné a balzamikové octy |
---|
Region: Agiorgitiko se pěstuje výhradně v mezích regionu Nemea, kde se vyrábí víno CHOP Nemea.
Bazalka a česnek: Obě jsou pěstovány kolem těchto vinic, ručně sbírány a přirozeně sušeny.
Informace: Všechno to začíná zralými, zdravými, organickými hrozny slavné řecké odrůdy vína Agiorgitiko.
Během vinifikace se teplota systematicky měří a v žádném bodě se nepoužívají siřičitany ani jiné přísady.
Poté začne octová fermentace řízeným tokem kyslíku. Výsledkem je ocet s jasně červenou rubínovou barvou
a zábavnou chutí, ideální pro každý druh salátu nebo k marinování červeného masa.
Poznámky k degustaci: Červená barva s hnědými odlesky. Silná vůně bazalky a česneku s náznaky sušeného
červeného ovoce. Kyselá a kořeněná chuť s tóny bazalkového pesta v závěru.
Složení: hroznový ocet*, bazalka*, česnek*
*Produkt ekologického zemědělství
Bez: Bez lepku, Bez GMO, Vegan, bez konzervantů a umělých přísad.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.
Jsme rodinný organický producent hroznového octa, balzamikového octa a koncentrované hroznové šťávy zvané Petimezi.
Od začátku jsme se rozhodli používat pouze řecké odrůdy, jako je původní červené hroznové víno Agiorgitiko a bílé hroznové víno Roditis.
Naše společnost byla založena v roce 2005, aby co nejlépe využila naši 8ha vinici ve slavné oblasti Nemea na Peloponésu v Řecku. O rok později, s financováním komunitní iniciativy „LEADER +“, byla dokončena naše výroba a stáčení ve vesnici Koutsi, která leží na kopcích a má výhled na údolí s nekonečnými vinicemi.
Od té doby je cílem veškerého našeho úsilí vyrábět vysoce kvalitní, ekologické a zdravé produkty a poskytovat našim klientům po celém světě jedinečný a vkusný zážitek.
V našich výrobcích nepoužíváme žádné konzervanty ani umělá aditiva a v každé kapce můžete cítit jemné řecké slunce, naši úctu k životnímu prostředí a skvělou chuť, kterou nám příroda dává na oplátku.