Sladký ocet s granátovým jablkem BIO 250ml

Odrůda: Agiorgitiko

Skladem (5 ks)
Kód: 1416
189 Kč –11 % 169 Kč
bottleshot sweet vinegar pomegranate
189 Kč –11 %

Oblast: Agiorgitiko se pěstuje výhradně v rámci regionu Nemea, kde se vyrábí víno CHOP Nemea. Granátová jablka: Ručně sbíraná granátová jablka slavné řecké odrůdy „Ermioni“ z Korintské vysočiny. Informace: Celé granátové jablko se smíchá s koncentrovanou hroznovou šťávou, aby se extrahovalo přirozené aroma, a poté se spojí s naším červeným hroznovým octem. Výsledkem je dobře vyvážený ocet, který spojuje kyselost, sladkost a ovocnost v jednom produktu. Chcete-li vašim vinaigretům dodat středomořskou nótu. Chuťové poznámky: Tmavě červenohnědá barva, vůně sušených hroznů s tóny banánů. Kyselá chuť spojená s vyváženou sladkostí, silnými tóny zralého ovoce a granátových jablek v dochuti. Složení: hroznový ocet*, koncentrovaná hroznová šťáva*, granátová jablka*produkt ekologického zemědělství, bez lepku, Bez GMO, vegan, bez konzervantů nebo umělých přísad.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Jsme rodinný organický producent hroznového octa, balzamikového octa a koncentrované hroznové šťávy zvané Petimezi.

Od začátku jsme se rozhodli používat pouze řecké odrůdy, jako je původní červené hroznové víno Agiorgitiko a bílé hroznové víno Roditis.

Naše společnost byla založena v roce 2005, aby co nejlépe využila naši 8ha vinici ve slavné oblasti Nemea na Peloponésu v Řecku. O rok později, s financováním komunitní iniciativy „LEADER +“, byla dokončena naše výroba a stáčení ve vesnici Koutsi, která leží na kopcích a má výhled na údolí s nekonečnými vinicemi.

Od té doby je cílem veškerého našeho úsilí vyrábět vysoce kvalitní, ekologické a zdravé produkty a poskytovat našim klientům po celém světě jedinečný a vkusný zážitek.

V našich výrobcích nepoužíváme žádné konzervanty ani umělá aditiva a v každé kapce můžete cítit jemné řecké slunce, naši úctu k životnímu prostředí a skvělou chuť, kterou nám příroda dává na oplátku.